Lees verder

Arrangement 1: Pannenkoeken en Pramen
voor groepen vanaf 12 personen

Leeuwarden eens op een andere, unieke manier beleven? Stap dan in een fluisterpraam voor een mooie rondvaart door de stadsgrachten van Leeuwarden.

Je kunt kiezen uit twee routes.

Route 1: Prinsentuinroute - 50 min. (praam van de Stichting Praamvaren)
Bijna een uur varen door historische grachten, langs prachtige gevels en met als hoogtepunt de mooiste jachthaven die Nederland rijk is... de 'Prinsentuin'. Een gids vertelt je alles over de geschiedenis van ‘ons stadsje.’

Route 2: Second Screen grachtentour - De '8' van Leeuwarden – 1,5 uur
(praam van Praamverhuur Leeuwarden)

Een anderhalf uur durende tocht door alle Leeuwarder stadsgrachten. De gids neemt u mee aan de hand van een reeks zorgvuldig geselecteerde foto's die op een TV scherm worden getoond en die een beeld geven van hoe stad in de loop van de tijd verandert is, waarbij gezelligheid en interactie met onze gasten voorop staat. Bij dit arrangement is het mogelijk om zelf een hapje en een drankje mee te nemen (of te laten verzorgen).

Voor het Pannenkoeken en Pramen arrangement geldt een vanaf prijs van € 32,- p.p. afhankelijk van de route en de grootte van de groep. Dit is inclusief pannenkoek naar keuze (zoet of hartig van ons scheepsarrangement) en twee consumpties in ons pannenkoeken restaurant.


Praamvaren en pannekoeken eten

Praamvaren en pannekoeken eten


Bekijk ook: Het scheepsarrangement

Wilt u zeker zijn van een plaats
om van onze lekkere
pannenkoeken te kunnen
smullen...
Reserveer dan uw tafel via telefoonnummer:Willemskade 69, 8911 AZ Leeuwarden

Check ons ook op Facebook!

Pannenkoeken restaurant | Pannekoekschip
© 2024 Pannekoekschip Leeuwarden | WMMEDiA