Vakantie OPEN

Lees verder

Pannekoekschip

't Pannekoekschip Leeuwarden
Stap binnen op 't Pannekoekschip in Leeuwarden voor een gezellige avond met familie, vrienden en/of collega's en geniet van overheerlijke vers gebakken pannenkoeken. Bij binnenkomst in het schip proef je direct de scheepsfeer van weleer. Vele authentieke elementen zijn bewaard gebleven, zoals de originele plankenvloer, oude luiken en de karakteristieke patrijspoorten. Neem plaats aan één van de gezellige tafeltjes in het scheepsruim. Vanaf hier heb je zicht op de open kombuis, waar Capt'n Pancake en zijn scheepskoks de pannenkoeken op traditionele wijze voor je bereiden.

Een stukje historie
't Pannekoekschip is gevestigd in een prachtige tweemast klipper. Alvorens ons schip dienst deed als pannenkoeken restaurant, voer het jarenlang in de functie van zeilvrachtschip over de Nederlandse wateren, onder de naam Actueel. Met een lengte van 43 meter en masten van 23 meter hoog, is ons schip één van de grootste klippers ooit gebouwd in Nederland. 't Pannekoekschip is gebouwd in 1926 en is zestig jaar later, in 1986 afgemeerd aan de Willemskade in Leeuwarden. Inmiddels worden op het schip al meer dan 25 jaar de heerlijkste pannenkoeken van heel Friesland gebakken!

Reserveren?
Wil je zelf ervaren hoe gezellig het is op ons Pannekoekschip en hoe lekker onze pannenkoeken smaken? Het is (vooral in het weekend en tijdens feestdagen) verstandig om vooraf te reserveren, zodat je altijd zeker van een tafel bent.
Reserveren kan via 058-2120903.

Welkom aan boord!

Wilt u zeker zijn van een plaats
om van onze lekkere
pannenkoeken te kunnen
smullen...
Reserveer dan uw tafel via telefoonnummer:Willemskade 69, 8911 AZ Leeuwarden

Check ons ook op Facebook!

Pannenkoeken restaurant | Pannekoekschip
© 2024 Pannekoekschip Leeuwarden | WMMEDiA