Pinksteren OPEN

Lees verder

Pannenkoeken restaurant

Ruimte voor 135 gasten
Gezellig en lekker dineren voor een betaalbare prijs, dat doe je natuurlijk in een pannenkoeken restaurant! Bij 't Pannekoekschip Leeuwarden dineer je niet in een standaard restaurant maar, zoals de naam al doet vermoeden, op een authentiek schip. Bij binnenkomst komt de geur van versgebakken pannenkoeken je al tegemoet. Je schuift aan in het scheepsruim, waar plek is voor maximaal 135 gasten. Met het vizier op de open kombuis, zie je direct wat voor lekkers Capt'n Pancake en zijn scheepskoks voor je klaarmaken.

Ambachtelijke pannenkoeken
In ons pannenkoeken restaurant geldt maar één regel "niets is te gek". Je hebt de keuze uit meer dan 120 verschillende pannenkoeken en je kunt het zo gek niet bedenken of wij bedekken je pannenkoek ermee. Van mierzoet tot lekkere hartige pannenkoeken, alles is mogelijk. Ben je een echte ontdekkingsreiziger? Dan hebben wij een aantal wereldse pannenkoeken voor je in petto met verrassend lekkere ingrediënten uit verschillende landen. Kom je er niet uit met zoveel keus? Vraag onze crew gerust om advies!

Plezier voor de hele familie
Iedereen, jong of oud, heeft een leuke avond voor de boeg in ons pannenkoeken restaurant. Want laten we eerlijk zijn, niemand is toch te oud voor een overheerlijke pannenkoek? Of twee... Voor de jonge gasten hebben we speciale kinderpannenkoeken met bijvoorbeeld spek, appel of kleurige hageltjes. Extra leuk voor de kleintjes zijn de verrassingspannenkoeken in vrolijke of juist spannende thema's zoals kapitein haak, zeerover of prinses. En natuurlijk mogen deze lekkere pannenkoeken gewoon met de handjes opgegeten worden! Zijn de kinderen uitgegeten dan kunnen ze zich nog even uitleven in de speelhoek met leuke spelletjes en mooie kleurplaten. Kortom, een bezoekje aan 't Pannekoekschip Leeuwarden staat garant voor een gezellig familie-uitje!

Wilt u zeker zijn van een plaats
om van onze lekkere
pannenkoeken te kunnen
smullen...
Reserveer dan uw tafel via telefoonnummer:Willemskade 69, 8911 AZ Leeuwarden

Check ons ook op Facebook!

Pannenkoeken restaurant | Pannekoekschip
© 2024 Pannekoekschip Leeuwarden | WMMEDiA